Om oss

Vi är auktoriserad begravningsbyrå

Det är viktigt för dig är att veta att Ockelbo-Ovansjö-Järbo Begravningsbyrå är en SBF auktoriserad begravningsbyrå. Hos oss på Ockelbo-Ovansjö-Järbo Begravningsbyrå hittar du kunnig och omsorgsfull personal som genomgått de utbildningar som SBF:s auktorisation kräver. Det är trygghet för dig och en kvalitetsstämpel för oss.

SBF logo (150x150)Att anlita en auktoriserad begravningsbyrå innebär en trygghet för dig i en svår stund.
Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.

Vår målsättning är att med personligt bemötande och kunnig rådgivning, hjälpa till att arrangera minnesvärda begravningar till en rimlig kostnad.

Vår historia

Idag drivs Ockelbo-Ovansjö-Järbo Begravningsbyrå av Sara Olsson. En byrå som etablerades den 16 september 1963 av Saras föräldrar då de tog över begravningsbyrån i Järbo. 1987 utökades verksamheten genom att välkomna begravningsbyrån i Ovansjö och till sist även Ockelbo i 1991.

Vi som arbetar på Ockelbo-Ovansjö-Järbo Begravningsbyrå idag heter Sara Olsson och Pernilla Carlsson.

Våra ordinarie öppettider

Måndag – Torsdag: 9:30 – 12:30
(både Ockelbo och Storvik)

Övriga tider enligt överenskommelse.

Ring oss gärna innan för att försäkra dig om att vi är på plats, då vi ofta har uppdrag som gör att vi måste lämna kontoret.